Shopping Cart

Заявки по телефона: 089 336 3149

Безплатна доставка за заявки над 100 лв.

Политика за връщане

Ако по някаква причина не сте удовлетворени от получения продукт, имате право да го върнете или замените в рамките на 14 дневен срок от неговото получаване.

  • Продуктът трябва да бъде в добро търговско състояние, да няма следи от употребяване, да има оригиналната опаковка и етикети и да не липсват документите (стокова разписка и касов бон) получени от Вас заедно с продукта.
  • Преди да върнете вашата покупка, моля попълнете формуляра за връщане на стоки, който ще получите заедно с поръчаните продукти. Във формуляра за връщане и замяна задължително попълнете името на банката, номер на Вашата банкова сметка (IBAN) и титуляр на сметката за да възстановим сумата на закупения продукт след като се уверим в неговата цялост.
  • Възстановяването на сума за закупена стока, става след приемане на пратката от наша страна, след като се уверим, в нейната цялост. Възстановяването на суми става само по банков път в рамките на 10 работни дни от датата на получаване на пратката
  • Куриерските разходи за замяна и връщане на закупен продукт са за сметка на клиента. Всички куриерски пратки, които са за сметка на “ВЕРИТА 7” ЕООД ще бъдат отказвани и ще бъдат върнати обратно до клиента.

Пратки, изпратени към нас с начин на плащане “Наложен платеж”, нямат да бъдат приемани!

За повече информация при възникнали проблеми, моля свържете се с нас, на посочените координати!

Възстановяване на суми, платени с банкова карта

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми става, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок от 14 дни.

Безплатна доставка

За заявки над 100 лв.

Преглед и тест

Доставка с право на преглед и тест

100% Авторски проекти

Уникални авторски дизайни

Стикери по Ваш дизайн

Изпратете Ваша идея и ние ще я изработим

Този уебсайт използва "бисквитки" 🍪, за да подобри потребителското Ви преживяване. 😏